online teljes film, filmnézés magyarul !
Loading...

A 9. szalag

Session 9 

R 97 min HorrorRejtélySzinkronizált

6.5
IMDB: 6.5/10 44,806 votes

, , ,

2 wins & 1 nomination.

USA

5142

Brad Anderson rémisztő meséje egy olyan pszichohorror, amely a bezártságérzet és a láthatatlan fenyegetés eszközeivel rántja a nézőket a terror mélyére. Az impozáns, ámde régóta üresen álló, hamarosan felújításra kerülő Danvers Állami Mentális Kórház tulajdonosa, a Hazmat Elimination Company megbízza néhány alkalmazottját, hogy távolítsák el az azbesztszigetelést az épületből – ám nekik fogalmuk sincs arról, hogyan fogjanak hozzá az egyébként záros határidőn belül teljesíthetetlen feladathoz.
A dolgozók: a folyton zaklatott Gordon (Peter Mullan) feleséggel és kisgyerekkel a háta mögött, akinek folytonos támogatásra van szüksége; Phil (David Caruso), egy személyzeti főnök, aki marihuánás cigikkel gyászolja elvesztett barátnőjét; a beképzelt szerencsejátékos Hank (Josh Lucas), aki ellopta Phil ?asszonyát?;Mike (Stephen Gevedon), a kiváltságos jogászhallgató, akit lenyűgözött a kórház története; és Jeff (Brendan Sexton III), Gordon naív unokaöccse.
A kis csapat nekikezd a munkának, ám lassan kénytelenek átadni magukat saját belső félelmeiknek, ahogy a kórház kitölti törékeny lelkiállapotukon a bosszúját. Ahogyan lassan telnek a hét napjai, Hank eltűnése a végletekig fokozza a feszültséget, egy olyan sokkszériát eredményezve ezzel, amely csakis a hátborzongató kórház legendájának tulajdonítható.
A Session 9-cel Anderson bebizonyította, hogy egy roppant tehetséges rendező, akiben megvan a képesség a műfajok variálására és a rettegés folyamatos fenntartására.

A 9. szalag (2001) Előzetes


Loading...
A 9. szalag - filmet megnézheted az alábbi linken online ↓↓
No links available
  • Online Link Teljes Film Nyelv Minőség
loading...
Loading...

Filmajánló - online filmek !