online teljes film, filmnézés magyarul !
Loading...

Agyar

Tusk 

R 102 min DrámaHorrorSzinkronizáltVígjáték

5.4
IMDB: 5.4/10 33,974 votes

, , ,

2 wins & 7 nominations.

USA

6756

A nagydumás Wallace Bryton (Justine Long) barátjával egy netes rádiót vezet, hülye és érdekes sztorik, egymás ugratása és zene, elvannak. A téma olykor a wc-ben hever, Wallace egyik nap talál egy különös levelet a falra tűzve, amiben egy titokzatos tengeri utazó, Howard Howe hihetetlen történetekkel kecsegtet, és mintha valami rozmár is szóba kerülne.
A bajszos Wal persze nekiáll lenyomozni a fickót, aki a világ hátamögötti Manitobában él és a körülményekhez képest elég hamar meg is találja. A tolószékes Howe különös vonzódása a rozmárhoz egy hihetetlen történetben kerekedik ki előttünk, ahogy a szenvtelen Wallace egyre több részletről kérdez. A rozmár az utolsó pillanatban menti meg a fulladástól a fiatal Howe-t, ember és állat között különös barátság szövődik. A tolószékes utazó szemében a rozmár testesíti meg mindazt, amit embertársaitól hiába várt, a szeretetet, a törődést, a barátságot.
Wal elkábul a teától és hamarosan szorongató helyzetben találja magát. Howard Howe-nak ugyanis őrült célja van: műtétek sorával átváltoztatja a bajszos fiatalembert valamivé, egy ember-rozmár mutánssá, egy szörnnyé, akit bizarr és eltorzult képzelete teremtett.

Agyar (2014) Előzetes


Loading...
Agyar - filmet megnézheted az alábbi linken online ↓↓
No links available
  • Online Link Teljes Film Nyelv Minőség
loading...
Loading...

Filmajánló - online filmek !